MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA ALİ ÇAMLI ŞOKU VE ÖZIŞIK BERAATI!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


 

Elimizden geldiğince spor konusunda genelde de Kayserispor hakkında yazılarla sizlerle buluşmaya çalışıyorum. Hani her gün bu yazılarda konu başlıklarını aktarmaya gayret ediyorum. Kimi okurlarımızın pek hoşuna gitmese de, yine de yazılarımızda yeni bir gündem maddesi diyerek paylaşımlar yapıyor ve memleketteki olup bitenleri de bazı yönlerini kapalı tutarak paylaşıyorum. Bu konuda yazılarımızın canını acıttığı kişileri yaptıkları yorumlardan gayet iyi anlasam da, ben bu konuda yoluma bakıyor ve elimden geldiğince kulübün menfaatleri doğrultusunda paylaşımlar yapıyorum. Sadece kulübün değil aynı zamanda şehrin ali-menfaati diyor ve konu başlıklarını özenli seçmeye çalışıyorum. 

Sporun biraz dışında olacak ama yıllar süren bir dava dosyasında çıkan kararı buradan duyurmak ve birkaç kelam etmek isterim. Sonrasında ise iş yine dönüp dolaşacak spora gelecek. Onu da belirteyim. Vedat Ali Özışık hakkında yapılan karar davasında beraat kararı çıkmış. Bunu kendisinin sosyal medya hesabından öğrendim. Bu karar sonrasında ne diyeceğini bilemedim. Madem ki bu adam suçsuzdu ne diye 3 yıl ceza evinde yattı diye düşünmeye başladım. Sadece o mu, bir makamı vardı elinden alındı. Bir dizi mali imkânları alt üst oldu. Anlayacağınız şimdi yerinde oturanların (bir dönem hatırlarsınız kayyım olarak gelenlerin) ne diyeceğini ise gerçekten merak ediyorum. Çünkü kongrelerde hep ‘suçlu’ ilan ettikleri şahıs, bugün Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri tarafından suçsuz bulundu. Bu konuyu daha sonrasında genişçe işleyelim. 

Gelelim spora! Bir dönem yukarıda belirtiğim şahıs hakkında yer alan yazılanlarda çizilenlerde adı geçen Ali Çamlı’ya. Şimdilerde Kayserispor Başkanı olan Ali Çamlı için ne desem bilemiyorum. Şöyle ki, ‘içeride kimseye borcumuz yok’ diyen Çamlı ne yazık ki, pazartesi günü tesislere gelen avukatların şokunu yaşadı. Futbolcunun alacağı karşılığında avukatların haciz kararı aldırması ve bu zamana geçen süreyi de düşündüğümüzde, ne diye ortaya çıkıp da ‘içeride kimseye borcumuz yok’ diyorsunuz ki? Alınan sportif başarıların yanı sıra bu gibi gelişmeler gösteriyor ki, Kayserispor mali konularda hala kan kaybetmeye devam ediyor. Bu işin artık sorumlularının kapısı ‘tık tık’ diye bir çalınsa ne olur ki?